SICAKLIK VE NEM ÖLÇER CİHAZI TEMİNİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yayınlanan “Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik” kapsamında  “Sıcaklık ve Nem Takip Sistemi” 2023 yılından itibaren her eczane için zorunlu hale gelmiştir. Odamız ile Farmakit Medikal Teknolojileri Firması arasında anlaşma yapılmıştır.Sıcaklık nem takip cihazında özel fiyattan yararlanılabilmesi için, meslektaşlarımızın aşağıdaki telefon numarasını arayarak Afyonkarahisar Eczacı Odası üyesi olduğunu belirtmesi gerekmektedir.
(İndirimli fiyat 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir.)
Bilgilerinize önemle duyurulur.
Afyonkarahisar Eczacı Odası

Farmakit İletişim No : 0 (850) 346 41 48

Farmakit Özellikleri :
- Wifi modülü sayesinde hem ortam sıcaklığını hem de dolap sıcaklığının ölçümünü gerçekleştirir. Bu ölçüm değerlerini sunucumuza aktarır. Veriler web sitemiz üzerinden eczacılarımıza özel tanımlanan kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yaparak görebilmektedir.
- Veriler günlük, aylık ve tarih aralığına göre raporlanabilmektedir. Çıktı olarak veriler sistemden alınabilir.
- Android ve IOS telefonlarla uyumlu ücretsiz mobil app üzerinden veriler takip edilebildiği gibi ücretsiz bir şekilde bildirim gönderir.
- Verileri 10 dk, 30 dk ve 1 saat olmak üzere üç farklı seçenek sunarak sisteme kaydedebilmektedir.
- Veriler 5 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde saklanmaktadır.
- Cihazımız 2 yıl garantili ve 2 yıl kalibrasyonlu bir şekilde gönderilir.
- Cihazın kendi manuel uyarı sistemi mevcuttur. Aksiyon aralıkları dışına çıktığında sesli uyarı verir. Ayrıca mobil uygulama üzerinden anlık bildirim gönderir.

SICAKLIK VE NEM ÖLÇER CİHAZI TEMİNİ HAKKINDA