Selçuk Ecza Deposu tarafından düzenlenecek Itriyat Satış Etkinliği
KONYA Selçuk Ecza Deposu ve As Ecza Deposu tarafından Itriyat Satış Etkinliği 2011, 18-19-20 Martta Selçuklu Rixos Hotelde düzenlenecek
Üç gün sürecek organizasyon boyunca katılımcı firmalar yeni ürünlerini ve hizmetlerini binlerce ziyaretçiye en iyi şekilde tanıtma olanağı bulacak. Katılımcı firmalar ile eczacılar arasında etkili bir iletişim sağlanması için en iyi koşulların hazırlandığı organizasyon ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.İzmirve Adana da büyük bir katılımla gerçekleştirilen Satış Etkinliği 2011in Konya ayağı, 18-19-20 Mart 2011 tarihlerinde Konya Rixos Hotelde düzenlenecek. Etkinliğe Konyada hizmet veren eczacılarımızın yanı sıra;Afyon,Aksaray,Karaman,Nevşehir,ve Niğde illerindeki pek çok eczacının katılmasını bekliyoruz.
İlk olarak geçtiğimiz yıl Antalyada 4.300 ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştirilen Selçuk ve As Ecza Depoları Satış Etkinliği, 2011 yılında 12 farklı tarihte 12 farklı ilimizde düzenlenecek satış etkinliklerinin bütününü ifade ediyor. Türkiyenin 7 farklı bölgesinden gelen eczacıları, katılımcı firmalarla güzel bir ortamda bir araya getirecek olan Satış Etkinliği 2011 ile ekonomik krizin etkilerini derinden hisseden; yapılan son düzenlemelerle kamu kurum ıskontolarının arttırılması, ilaç fiyatlarında yaşanan düşüşler, İlaç Takip Sisteminde yaşanan sorunlar ve benzeri nedenlerle büyük sıkıntılar yaşayan eczacılarımızın, azalan eczane cirolarına az da olsa bir katkı yapılması hedefleniyor.
