Konya-Zade Vıtal Gezisi Hakkında..

Değerli Meslektaşlarımız,

            Odamız ve Zade Vital firması işbirliği ile, 21-22 Ekim 2017 tarihlerinde 1 gün konaklamalı Konya gezisi düzenlenecektir.

            Günübirlik katılımcı sayısına göre dileyen meslektaşlarımıza günübirlik katılım imkanı sağlanacaktır.

            Katılım ücretsiz olup sadece meslektaşlarımızın katılabileceği Konya gezisinin programı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

            Geziye katılmak isteyen meslektaşlarımızın 19 ekim perşembe saat 16:00a kadar odamıza isim yazdırması gerekmektedir.

            Tüm meslektaşlarımızı, Zade Vital Arge ve üretim tesisleri, Mevlana Türbesi, sema gösterisi ve Konya ili çevresinin tarihi ve kültürel yerlerini de kapsayan bu geziye davet ediyoruz.

 

            Afyonkarahisar Eczacı Odası Yönetim Kurulu 

 

Program :

 

21 Ekim Cumartesi 

06:30              : Selçuk Ecza Deposu önünde buluşma

07:00               : Konya'ya hareket

10:00-10:30    : Zade Vital tesislerinde karşılama

11:00              : Zade ve Zade Vital tesisleri gezisi

12:30              : Öğle Yemeği

13:30              : Seminer

15:00              : Sunum Kapanış ve Mevlana türbesine hareket

15:30              : Mevlana Türbesi ziyareti

17:00-19:00    : Serbest zaman

19:00              : Sema gösterisi

20:00              : Akşam Yemeği

Konaklama     : Ramada Plaza Konya

 

(Günübirlik katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımız için akşam Afyon'a dönüş imkanı sağlanacaktır.)

(Günübirlik katılımcılar için sema gösterisi öncesinde yemek yenecektir. Konya'dan ayrılış saati 20:00 dır)

 

22 Ekim Pazar