ÇANAKKALE-AYVALIK-BOZCAADA-ASSOS-BURSA GEZİSİ HK.

Değerli Meslektaşlarımız,

14 Mayıs Etkinlikleri çerçevesinde Odamız tarafından, Çanakkale-Gelibolu-Şehitlikler-Ayvalık-Cunda-Assos-Bozcaada-Bursa'yı kapsayan gezi düzenlenecektir.

28 NİSAN-01 MAYIS 2018 tarihleri arasında 3 gece 4 gün sürecek olan gezi programı ektedir.

Kontenjan 40 kişi ile sınırlı olup geziye katılmak isteyen meslektaşlarımızın 02 NİSAN 2018 tarihine kadar odamıza bilgi vermesi gerekmektedir Ancak 02 Nisan 2018 tarihinden önce kontenjan dolması durumunda yeni kayıt alınamayacaktır.

(Not : Fiyatlarda toplam katılımcı sayısına göre az da olsa indirim yapılabilir.)

AFYONKARAHİSAR ECZACI ODASI

CUNDA ADASI - AYVALIK -  BEHRAMKALE(ASSOS) – BOZCAADA - TRUVA -ÇANAKKALE - GELİBOLU ŞEHİTLİKLER – BURSA

3 GECE OTEL KONAKLAMALI

İki kişilik odada kişi başı nakit : 630 TL

İki yetişkin yanında 0-4 yaş : 220 TL  /  5-12 yaş : 485 TL

(Not : Fiyatlarda toplam katılımcı sayısına göre az da olsa indirim uygulanabilir.)

Tur Programı İçin Tıklayınız