2023 YILI AİDATLARI HAKKINDA

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti tarafından 13.01.2023 tarihinde gönderilen yazı,

"T.C.Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 13/1/2023 tarihli ve 32072 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 12/1/2023 tarihli ve 7431 sayılı Kanunun 7 nci maddesi ile 27/6/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 43 üncü madde uyarınca; 5/1/2023 tarihli ve 3 Sıra No'lu Genelgeye ekli (1) ve (2) sayılı Cetvellerin, 13/1/2023 tarihli ve 6 Sıra No'lu Genelge ile 1/1/2023 tarihinden geçerli olacak şekilde yeniden düzenlendiği bildirilmiştir.”

TEB Oda Aidatı, Yardımlaşma Sandığı 2023 Yılı aidatları ve Afet Fonu aidat tutarları aşağıdaki şekilde güncellenmiştir, Eczacı Bilgi Sistemi üzerinde aidat borcu nedeniyle giriş yapılamayacağından dolayı, meslektaşlarımızın FARMAİNBOX REÇETE TEVZİ girişlerinde herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için Oda Aidatı, Yardımlaşma Sandığı, Afet Fonu ve Oda Katılım Payı ödemeleri gerekmektedir.

Ödemeler odamıza nakit veya EBS(TEB-EPOS) sistemi üzerinden kredi kartı ile veya aşağıda belirtilen hesap numarasına yapılan banka havalesi ile (gönderen bölümüne eczacı ad-soyad,eczane adı yazılmalıdır) yapılabilir.

ŞUBAT AYI SONUNA KADARödenmesi gereken 2023 yılına aitOda Aidatı, Oda Katılım Payı ve Afet Fonu ile TEB Yardımlaşma Sandığı aidat miktarları aşağıda belirtilmiştir.

Eczane Eczacıları ve Mesul Müdürler İçin Giriş ve Yıllık Aidat

Yıllık Aidat : 216,84.-TL

Oda katılım payı : 2818,92-TL

Afet fonu : 216,84.-TL

Yardımlaşma Sandığı Aidatı : 650,53.-TL

TOPLAM : 3903,13.-TL

Kamu Eczacıları İçin Giriş ve Yıllık Aidat

Oda Giriş ve Yıllık Aidat : 108,42.-TL

Yardımlaşma Sandığı Aidatı : 325,26.-TL

TOPLAM : 433,68.-TL

Kamuda Çalışmayan Eczacılar için

Yıllık Aidat : 216,84.-TL

Yardımlaşma Sandığı Aidatı : 650,53.-TL

TOPLAM : 867,37.-TL

Oda aidatını online bankacılık üzerinden yapmak isteyen meslektaşlarımız için banka hesap bilgilerimiz;

HESAP : AFYONKARAHİSAR ECZACI ODASI
BANKA : (TEB) TÜRK EKONOMİ BANKASI

ŞUBE : AFYON ŞUBESİ

IBAN NO : TR 58 0003 2000 0000 0069 0709 28

HESAP NO : 69070928

Odamız hesabına EFT veya Havale yapan meslektaşlarımızın dekontun mail gönderilmesi Önemle rica olunur.

MAİL : info@afyoneczaciodasi.org.tr