E-FATURA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HAKKINDA

Vergi Usül Kanunu Genel Tebliği gereği, Eczanelerin de dahil olduğu Sağlık Hizmet Sunucularına 01 Temmuz 2021 tarihinden itibaren e-faturaya geçme zorunluluğu getirilmiştir.

Eczanelerin e-faturaya geçebilmeleri için öncelikle meslektaşlarımızın e-imza temin etmeleri, e-imzası olan meslektaşlarımızın da e-imza geçerlilik sürelerini kontrol edip, süresi dolan e-imzanın süresini uzatmaları gerekmektedir.

E-imza süre uzatımı için meslektaşlarımızın e-imza temin ettikleri firma ile irtibata geçmeleri, E-imza yı yeni almak isteyen meslektaşlarımızın da odamıza bilgi vermesi önemle rica olunur.

Normalde 3-4 haftayı bulabilen e-imza temin süreci, odamız ve Mali Müşavirler Odası işbirliği ile birkaç saat içerisinde temin edilebilmektedir.

Ayrıca E-faturaya geçiş işlemleri ile ilgili olarak Odamız ve Kolaysoft işbirliği ile 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00 da bilgilendirme toplantısı online olarak düzenlenecektir.

E-fatura süreci hakkında tüm konuların kapsamlı olarak anlatılacağı online toplantının katılım linki eğitim tarihinde sizlere sms olarak gönderilecektir.

Tüm Meslektaşlarımıza Önemle Duyurulur.

Please click the link below to join the webinar:

Passcode: 110406