Eczanelerin Elektrik Abonelikleri İndirimi Hk.

Değerli meslektaşlarımız,
Odamız ve Zorlu Osmangazi Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş ile yapılan anlaşma neticesinde, meslektaşlarımızın eczanelerindeki elektrik aboneliklerinde geçerli olmak üzere elektrik faturalarında %8 indirim imkanı sağlanmıştır.
Söz konusu indirimden yararlanmak isteyenmeslektaşlarımızın Ek'te yer alan dosyanın çıktısını alarak belirtilen yerleri doldurmaları ve 1 adet geçmiş dönem elektrik fatura fotokopisi ve 1 adet kimlik fotokopisi ile birlikte21 Mayıs 2021 tarihine kadar odamıza teslim etmeleri halinde evraklar kuruma toplu halde teslim edilecek ve Temmuz ayından itibaren uygulanmak üzere 1 yıl geçerli olacak şekilde elektrik faturalarından %8 indirim sağlanabilecektir. Bu tarih sonrasında ise meslektaşlarımızın gerekli evrakları hazırlayıp Zorlu Osmangazi Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye teslim etmeleri durumunda ise aynı indirim takip eden aydan başlayacak şekilde uygulanacaktır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunar, bu süreçteki işbirliklerinden dolayı Zorlu Osmangazi Enerji Sanayi ve Ticaret A.ŞFirmasına teşekkür ederiz.

SÖZLESME İCİN_TİKLAYİNİZ