Dermatolojik Hastalıklarda Eczacının Rolü Eğitimi ( TEBEŞİR E GİRİŞ YÖNERGESİ)

Bildiğiniz üzere Pandemi ile birlikte Sağlık hizmetlerinin Covid-19'a karşı yoğunlaşması nedeniyle son bir yıl içerisinde Eczacının sağlık ihtiyaçlarında danışmanlık rolü daha da fazla önem kazandı.

Önemli bir konu olarak gördüğümüz Dermatolojik Hastalıklarda eczacının danışmanlığını, Afyonkarahisar Eczacı Odası olarak konusunda uzman bir hocamızın anlatımıyla eğitim düzenleme kararı aldık.

Odamız ve Teb Akademi işbirliği ile 26 Mart 2021 Cuma günü saat 20:00'da Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şule Apikoğlu Rabuş'un anlatımıyla "Dermatolojik Hastalıklarda eczacının danışmanlığı" eğitimi online olarak düzenlenecektir.

Eğitime katılım için https://ebs.teb.org.tr/eczaci/

adresinden tebeşir programına kayıt olmanız gerekmektir. (Eğitimlere, tarayıcılarınızdan "Google Chrome" kullanarak sisteme giriş yapılması gerekmektedir)

Tebeşir programına kayıt yönergesi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Afyonkarahisar Eczacı Odası Yönetim Kurulu