Lipozomal Teknoloji Eğitimi

İlk defa 1960’lı yılların ortalarında tanımlanan ve 1970’lerde ilaç taşıyıcı sistemler olarak kullanılmaya başlanan lipozomlar, birçok özellikleri sayesinde tıp alanındaki araştırmacıların dikkatini çeken bir konudur. Son yıllarda bilim ve teknolojide meydana gelen gelişmelere paralel olarak lipozomların, başta kanser olmak üzere birçok hastalığın tedavisinde kullanımının hızla artacağı düşünülmektedir. Bunun yanında aktif bileşenleri koruma ve hücreye teslim etme konusunda yapılan araştırmalar, lipozom teknolojisinin besin desteklerinin etkinliğini artırdığını ortaya koyuyor.Ankara, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Aksaray,Kütahya, Sivas, Tokat, Çorum, Amasya, Yozgat, Karaman, Nevşehir ve Niğde Eczacı Odaları ile birlikte düzenlenen ve Prof.Dr.Osman Müftüoğlu'nunkonuşmacı olarak katılacağı lipozomal teknoloji eğitimi 14 Şubat 2021 Pazar günü saat 14:00 da online olarak yayınlanacaktır.

Aşağıdaki linke tıklayıp kayıt yaptıran tüm meslektaşlarımız eğitime katılabilir. Eğitime katılım linki, kayıt yaptıran tüm meslektaşlarımıza gönderilecektir.

Online kayıt için tıklayınız.

"Lipozomal Teknoloji" Online Akademik Eğitimi

Tarih:14 Şubat 2021 Pazar

Saat:14.00

Son Başvuru Tarihi:14Şubat 2021 - Saat: 12.00

Not:Eğitime katılım bağlantı adresihem e-posta hem de sms olarakulaştırılacaktır. Eğitime katılan meslektaşlarımıza katılım belgeleri mail olarak gönderilecektir. Lütfeneğitime katılırken isim-soyisim ve mail adreslerinizi eksiksiz ve doğru bir şekildegiriniz.