Elektronik İcmal İşlemleri Hakkında

Ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı meslektaşlarımızın, eczane personelimizin ve oda personelimizin sosyal temaslarını minimuma indirmek için, Farmainbox reçete onayı işlemleri elektronik olarak yapılacaktır.

SGK C grubuna ait reçetelerin Farmainbox reçete icmalleri elektronik ortamda odamıza onaya gönderilecek ve odamız tarafından elektronik ortamda onaylanan reçete icmal çıktıları “elektronik olarak onaylanmıştır” ibareli olarak eczane tarafından çıktı alınacak ve faturaya eklenecektir. Elektronik onay işlem basamakları ile ilgili görsel ve sistemlerde onay ibaresinin görülmemesi durumunda yapılacak yazıcı ayarlarına ait bilgilendirme ektedir.

Onayları elektronik ortamda yapılan icmallerin tekrar kaşelenmesi için odamıza veya ilçe temsilciliklerimize getirilmesine gerek yoktur.

Ayrıca, Yönetim Kurulumuzun kararı gereği, 15 Mart tarihine kadar fatura edilmiş olan kan ürünü reçeteleri hariç olmak üzere Mart ayı ve Nisan ayı tarihli tüm reçetelerden oda katılım payı alınmayacaktır.

Elektronik_onay_anlatim (2)

Elektronik_onay_anlatim (1)